Honlap szerkesztése
 Hogyan működik? 
 
A szerkesztő előre elkészített oldalakat fog Önnek megnyitni. Amit lát az egy ún. WYSIWYG (what you see is what you get = amit lát azt kapja) szerkesztő felület.
Ez azt jelenti, hogy a beágyazott, szerkesztést lehetővé tevő elemek (a különböző színű nyilak, valamint az eszköztár) kivételével mindent úgy láthat, ahogyan az az “éles” környezetben, az interneten látszani fog.
 
   
 
Minden formázási funkciót úgy alakítottunk ki, hogy Ön a lehető legegyszerűbben alakíthassa weboldalát. A szövegek a szerkeszteni kívánt szövegrészre kattintva átírhatók, menüpontok adhatók hozzá, vagy törölhetők egyetlen gombnyomással.
Szöveget tehát a MS Word-höz hasonlóan egyszerűen klikkeléssel és beírással írhat át, vagy hozhat létre. A szövegszerkesztést gazdag formázási lehetőségek egészítik ki, ugyancsak a megszokott szövegszerkesztőkhöz hasonlóan. A formázást szolgáló eszközök a böngésző felső menüsorában találhatók (erről bővebben a Felhasználói kézikönyvben olvashat).
A szövegeken (menücímek, cikkek, stb.) túl természetesen a honlap teljes tartalmát kedve szerint alakíthatja. A bővítési és felöltési funkciók eléréséhez a kék és a piros navigációs nyilak lesznek a segítségére. A rendszerszintű funkciókat pedig az említett felső menüsor tartalmazza.
 
 
 
 Segítség ha elakadna
 
Gyakori kérdések
 Böngésszen a honlap szerkesztése során leggyakrabban felmerülő technikai kérdések között.
 
Fórum
 Segítséget nyújt a regisztrált felhasználóknak az egymás közötti kommunikációban, kapcsolattartásban, információkérésben és -cserében, az események, érdekességek közzétételében.
 
Ügyfélszolgálat
 A regisztrált felhasználók technikai problémáinak megoldására, kérdéseik megválaszolására létrehozott szolgáltatás.
 
 
 További információk a használathoz
 
Technikai követelmények
 
Az Egalnet honlapvarázsló minden elemében webes alkalmazás, ami azt jelenti, hogy használata egy központi szerverhez kapcsolódva történik.
 
Az igénybe vehető interaktív modulok listája
 Honlapja elkészítését az Egálnet honlapvarázsló különböző funkció modulokkal segíti. Jelenleg elérhető eXtrák és tulajdonságaik:
 
Felhasználói kézikönyv (pdf 1,57MB)
 Képekkel illusztrált technikai segédanyag a rendszer használatához.