Az igénybe vehető interaktív modulok listája
 
Honlapja elkészítését az Egálnet honlapvarázsló különböző funkció modulokkal segíti. Jelenleg elérhető eXtrák és tulajdonságaik:
 
   
 
 • Fórum: Közösségépítést szolgáló funkció, a honlap látogatói itt nyilvánosan kifejthetik véleményüket az adott témákról. A piros nyíllal adhatja meg a fórum egyéni beállításait, a kék nyíllal új témákat nyithat.
 • Szavazás: Segítségével online közvélemény-kutatást készíthet tetszőleges témakörökben. A szavazás eredményét a modul automatikusan megjeleníti. Az egyéni beállításoknál adhatja meg a szavazás témáját valamint a válasz-opciókat. Választhat a szám vagy százalék szerinti eredmény-megjelenítés között. Később, itt zárhatja le a szavazást. 
 • Elektronikus bolt (eBolt): Online termékrendelésre és vásárlásra szolgáló funkció. A középső tartalomra beszúrható eBolt katalógusban kategóriánként rendezheti termékeit. A piros nyíl segítségével állíthatja be a középső tartalomra beszúrt eBolt katalógus listázási és egyéni beállításait. A kék nyíl segítségével kategóriákat és termékeket adhat az eBolt-hoz. A vásárlók által kiválasztott termékek az oldalsó tartalomra beszúrható eBolt kosárban jelennek meg. 
 • Hírlevél feliratkozás: Az oldalsó tartalomra beszúrható Hírlevél feliratkozás elemen igényelhetik a felhasználók a hírlevél-szolgáltatást. Az eszköztár Beállítások / Hírlevél lapfülre kattintva láthatjuk a hírlevélre feliratkozott felhasználókat, és a létrehozott hírleveleket. Itt hozhatunk létre új hírlevelet, szerkeszthetjük és törölhetjük azt, valamint itt küldhetjük el a már kész hírlevelünket. Lehetőség nyílik a hírlevél-szolgáltatásra feliratkozott felhasználók törlésére is. 
 • Akadálymentes verzió: Vakok és gyengén látók honlap böngészését megkönnyítő funkció. Az oldalsó tartalomra beszúrható elem segítségével könnyedén választhat a normál valamint akadálymentes megjelenítési formák között.
 •  Nyelvválasztó: Segítségével a Beállítások ikon Nyelvi beállítások lapfülön kiválasztott nyelveken jeleníthetik meg honlapját a látogatók az oldalsó tartalomra beszúrható elem legördülő menüsorában. A megjelenített oldalakat Önnek kell megszerkesztenie értelemszerűen a kívánt nyelven. 
 • Vendégkönyv: A honlap látogatói itt nyilvánosan írhatnak üzenetet Önnek és egymásnak véleményükről, észrevételeikről, tapasztalataikról. Az egyéni beállításoknál adhatja meg, hogy mennyi üzenetet jelenítsen meg a modul egyszerre egy oldalon, valamint hogy az oldalak közti lapozó hová kerüljön. 
 • Kérdőív: Segítségével statisztikai célt szolgáló közvélemény-kutatást készíthet. Az egyéni beállításoknál állíthatja be azokat az e-mail címeket, ahova a látogatók által kitöltött eredményeket kívánja címezni. A kérdőív tartalmi jellegét az elemen funkcionáló kék nyíl segítségével módosíthatja. 
 • Belépődoboz: A honlapra történő felhasználói regisztrációra valamint a regisztrációt követő bejelentkezésre szolgál. A regisztrációs űrlap tetszés szerint módosítható. Az ehhez kapcsolódó adatokat a felhasználókról szóló listában egy-egy felhasználóra klikelve az adatlapon tekintheti meg.
 • Oldaltérkép: A honlap fő- és aloldalainak könyvtárfa struktúrájú bemutatására szolgáló funkció. További funkciókról az Eszköztár Oldaltérkép ikon leírásánál olvashat. 
 • Írj nekem!: Közvetlen e-mail küldési lehetőség az Ön által meghatározott különféle témakörökben (pl. ügyfélszolgálat, személyes e-mail, információkérés, stb.). Az egyéni beállításoknál adhatja meg az üzenet tárgyát, az e-mailt fogadó(k) nevét, valamint e-mail címét (mely e-mail címeket a honlap látogatói nem láthatnak). 
 • Futófény: Rövid, figyelemfelkeltő témájú mottók, közlemények, hirdetések közzétételére szolgál. Az egyéni beállításoknál állíthatja be a futófényen megjelenítendő textust, a szöveg sebességét, valamint a fejléc elrejtését. 
 • Névnap: Az éves kalendárium alapján az aktuális dátum szerinti névnapokat mutatja. Az egyéni beállításoknál állíthatja be a modulon megjelenítendő köszöntő szöveget, annak elrendezését, valamint a fejléc elrejtését. 
 • Gyorskereső: Segítségével könnyedén rátalálhat a honlapon található szövegrészletekre. Az egyéni beállításoknál állíthatja be a típusszűrőket, a találatok számát valamint a listázási opciókat.
 • Számláló: A honlap látogatottságának aktuális értékét mutatja. Az egyéni beállításoknál állíthatja be a számláló állását, a megjelenítendő szöveget és dátumot, a számjegyek összegét, a fejléc elrejtését, valamint itt módosíthatja a számláló stílusát is.