A regisztrációs folyamat bemutatása
 
A jelentkezés alapvető feltétele az alapítványi vagy egyesületi társasági forma (kivéve a 25 évnél fiatalabbak, a kisebbségi közösségek, valamint a munkanélküliek kategóriában).
 
   
 
Jelentkezni a regisztrációs lap kitöltésével, valamint az ott szereplő Pályázati és Felhasználási feltételek elfogadásával  lehet. A regisztrációs űrlap két fő részből áll. Tartalmazza egyrészt a honlap szerkesztéshez, belépéshez szükséges adatokat, másrészt a Magyar Telekom részére a regisztrációhoz, jóváhagyáshoz szükséges adatokat.
 
A pályázat csak akkor érvényes, ha az adott közösséget, csoportot képviselő szervezet a regisztrációban szereplő formai követelményeknek, illetve tartalmi elvárásoknak megfelel.
 
Egy pályázó maximum három honlapot hozhat létre, melyek mindegyikéhez külön pályázatot kell benyújtani.
 
A Pályázati feltételekről itt tudhat meg többet:
 
 Regisztráció
 
Felhasználónév (választott azonosító)
 
 Kérjük, adja meg min. 5, max. 8 karakterből álló felhasználói nevét, amely a későbbiekben bejelentkezéskor az Ön azonosítója lesz. 
 
Jelszó
 
 Kérjük, válasszon egy jelszót (min. 6-8 karakter), amivel a későbbiekben bejelentkezhet. (kérjük, kerülje az ékezetek használatát) 
 
Jelszó megerősítése
 
 Kérjük, írja be a fent megadott jelszót még egyszer.  
 
E-mail címe
 
 Kérjük, adja meg e-mail címét, amelyen keresztül a kapcsolatot tarthatjuk Önnel. Amennyiben Önnek még nincs e-mail címe, akkor a regisztráció előtt, kérjük, hozzon létre egyet. (Tipp: e-mail postafiók egyszerűen és gyorsan létrehozható a Freemail szolgáltatással) 
 
Tervezett honlapcím
 
 Kérjük, válasszon egy az Ön szervezetére jellemző, vagy annak nevét viselő szót – ékezet nélkül -, ami a szervezet honlapjának címében szerepelni fog, a következőképpen: www.honlapcim.egalnet.hu 
 
Nem kívánok honlapot létrehozni, a meglévő honlapom címére irányítom át a domain nevet
 
 Amennyiben az Ön által képviselt szervezet / közösség már rendelkezik weboldallal, és nem kíván újat létrehozni, de regisztrálni szeretne az Egálnet közösségi oldalra, a www.honlapcim.egalnet.hu domainnek az Ön meglévő honlapjára történő átirányítással csatlakozhat.  
  
  
 
Honlapunk a következő csoport(ok)ba tartozzon:
 
 Kérjük, adja meg, hogy szervezete melyik felsorolt csoportot képviseli/támogatja. Több csoport is megjelölhető, de maximum 3 választható. 
 
Kistelepülések
 
 
Iskolák, Szakkörök (25 év alatt)
 
 
Fiatal pályakezdőket segítő szervezetek
(25 év alatt)
 
 
Kisebbségi közösségek
 
 
Fogyatékkal élők
 
 
Migránsok
 
 
Munkanélküliek
 
 
Nyugdíjasok
 
 
Kismamák
 
 
Non-profit szervezetek
 
 
Egyéb, a fentiekben fel nem sorolt hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó szerveződések
 
A pályázó adatai
Kérjük, az alábbi adatok megadásánál figyeljen a pontos rögzítésre, mivel a pályázat elfogadásának feltétele a valós adatok megadása, melyek ellenőrzésre kerülnek.
 
Szervezet neve
 
 Kérjük, adja meg, a szervezet teljes nevét. 
 
Bejegyzési címe
 
 Kérjük, adja meg a szervezet Cégbíróság által bejegyzett címét. 
 
Postacíme
 
 Kérjük, adja meg a szervezet által használt értesítési címet. 
 
Adószáma
 
 Kérjük, adja meg a szervezet adószámát. Ha nincs adószáma, akkor írja a mezőbe a "nincs" szót! 
 
Közhasznúsági fokozata
 
 Kérjük, adja meg a szervezet közhasznúsági fokozatát. 
 
Bírósági bejegyzés száma
 
 Kérjük, adja meg a szervezet Cégbírósági bejegyezés számát. 
 
Elnökének neve
 
 Kérjük, adja meg a szervezet Elnökének nevét. 
 
Kapcsolattartó neve, beosztása
 
 Kérjük, adja meg a szervezet azon személyének nevét és beosztását, akihez az Egálnet szerkesztői, illetve a honlap fenntartói problémák, kérdések stb. esetén fordulhatnak.  
 
Telefonszáma
 
 Kérjük, adja meg, mely számon érhető el a kapcsolattartó. 
 
Telefax száma
 
 Kérjük, adja meg a szervezet faxszámát. 
 
Szervezet, vagy projekt rövid bemutatása
 
 Kérjük, ismertesse a pályázó szervezet érdekkörét (tevékenységeit, működési területeit, stb.), valamint a létrehozandó honlap célját (pl.: Alapítvány honlapja, Egyesület projektjének honlapja, stb.) és tartalmának jellegét (megjelenítendő információk, szerkezet, stb.). 
 
Pályázati és felhasználási feltételek elfogadása
 
  Kérjük, olvassa el a Felhasználási feltételeket, mivel a regisztrációhoz szükséges az abban foglaltak elfogadása, melyet Ön a fenti kocka bejelölésével érvényesít.  
 
Nyilatkozat igazolás kitöltéséről
 
  Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy jelen programban történő részvételről, mint a Magyar Telekom közérdekű kötelezettség vállalás keretében nyújtott adományáról, az Ön által regisztrált szervezet igazolást állít ki, amelyet a regisztrációt követően 10 napon belül kinyomtatva, kitöltve, aláírva és lepecsételve a Magyar Telekom részére megüld. A türelmi időt követően, amennyiben a nyilatkozat nem érkezik be, a felhasználó regisztrációja törlésre kerül.